Skip to main content
sales@mediastorehouse.com
Tel: (678) 701-8254

Movement Gallery

Available as Prints and Gift Items

Choose from 10 pictures in our Movement collection for your Wall Art or Photo Gift. All professionally made for Quick Shipping.


Saltburn Pier N100019
Saltburn Pier N100019
Full Range of Prints and Gifts in Stock
Piccadilly Circus Station AA073198
Piccadilly Circus Station AA073198
Full Range of Prints and Gifts in Stock
Tarr Steps K020601
Tarr Steps K020601
Full Range of Prints and Gifts in Stock
Telephone Kiosk
Telephone Kiosk
Full Range of Prints and Gifts in Stock
Coastal view K021741
Coastal view K021741
Full Range of Prints and Gifts in Stock
Fountain JLP01_09_811054
Fountain JLP01_09_811054
Full Range of Prints and Gifts in Stock
Fountain JLP01_10_08853
Fountain JLP01_10_08853
Full Range of Prints and Gifts in Stock
Heathrow Express JLP01_11_63143_04
Heathrow Express JLP01_11_63143_04
Full Range of Prints and Gifts in Stock
Heathrow Express JLP01_11_63143_02
Heathrow Express JLP01_11_63143_02
Full Range of Prints and Gifts in Stock
Kenwood House interior N060571
Kenwood House interior N060571
Full Range of Prints and Gifts in Stock
Fountain JLP01_10_08853 Featured Image

Fountain JLP01_10_08853

Sir John Laing Building, Page Street, Mill Hill, Barnet, Greater London. The circular fountain and U-shaped stair tower by the front entrance to the Sir John Laing Building, Mill Hill.
The Sir John Laing Building, named in honour of the company's president who died in January 1978 at the age of 98, was built between 1977 and 1980 having been planned since 1974. The building completed a phase of development at Laing's Mill Hill headquarters complex, an area that the firm had occupied since moving from Carlisle in 1922. By 1988 however a major restructuring of the company and meant a wholesale relocation out of the Mill Hill site with just the Sir John Laing Building remaining as Group HQ. It too was subsequently demolished and housing occupies the site. The use of brick in a sculptural way was a deliberate attempt by architect Graham Barsby to distance the design from the concrete rectilinear forms of the 1960s. The building won a Certificate of Merit in the Brick Development Association Architectural Awards in 1983

© Historic England Archive